защо кода?

За Кода

Една от основните цели на КОДА е да помогне на своите клиенти да получат ефективно, качествено и бързо компютърно обслужване. Целта ни е не просто да отстраняваме възникналите трудности при работата с компютърна техника, а да развиваме технологично вашият бизнес, с което да участваме в израстването ви като компания.

Компютърна поддръжка - Защо Кода?
» Бързина
Едно от нещата с които се характеризират услугите на КОДА е бързината. Когато възникне проблем вие можете да се възползвате от нашата „гореща” линия, която е на разположение 24 часа в денонощието, 365 дни в годината и там ще ви посрещне специалист, който ще ви помогне по телефон или със специалната ни система за отдалечен достъп. Ако проблемът изисква намеса на място, то ние ще сме при Вас най-много до 2 часа в рамките на София, Пловдив и Варна.
» Разбираем език
Нашите специалисти не използват технически термини, а говорят на език, който ще разберете. Дългогодишният ни опит в корпоративна среда ни позволява много точно да анализираме информацията, която получаваме от вас и с прости думи да ви обясним как да разрешите проблемите си. Това е качеството, което нашите клиенти най-много ценят у нас. Ние сме енергични, амбициозни, и харесваме работата си. Мотивирани сме да общуваме с вас любезно и учтиво.
» Безпристрастност
Ние не сме търговци, нито само компютърни консултанти. Ние ви предлагаме какво и откъде да закупите след внимателен анализ на пазара, а в последствие имплементираме проекта си и обслужваме вашата готова компютърна система. Не сме свързани с определени технологии или марки, затова изборът ни зависи само от техните качества и рентабилност. Избираме специализирани доставчици, които гарантират професионално обслужване.
Компютърна поддръжка - Защо Кода
» Изобретателност
Винаги има повече от едно решение на дадена задача! Разполагаме с арсенал специалисти в различни компютърни области и когато търсим начин да ви помогнем в дадена насока, вие ще разполагате с няколко варианта за постигане на целите си. От друга страна ние ще предложим най-оптималният според нас вариант, като заедно с това ще ви предоставим и аргументите си за това решение.
Компютърна поддръжка - Защо Кода?
» Цялостно решение
Стремим се да поемем целият процес по изграждането и обслужването на технологиите във вашата компания. Ние сме вашето компютърно звено! От вас ще очакваме само задачи, които да изпълним по най-добрия начин. Повече няма да ви се налага да търсите от къде да си купите компютър, телефон или друга техника; няма да се чудите как да оптимизирате комуникационните си разходи; няма да се притеснявате дали няма да изгубите важна информация – това е наша задача!
за контакт
no Централен офис

София 1113

жк Изток, бул. Цариградско шосе №20, бл. 14 партер

офис: 02 400 8070

поддръжка: 02 400 8080

напиши ел. писмо